Marek Eben dál pod palbou: Ke kritice hvězdy StarDance se přidávají další!

Marek Eben moderuje StarDance 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. listopadu 2019 18:45

Marek Eben je sice velkým oblíbencem televizních diváků, v odbornějších kruzích se na jeho hlavu stále častěji snáší kritika. Populární moderátor to schytal od filmového kritika, který evidentně vyburcoval další.

StarDance bez Marka Ebena? To si televizní diváci snad ani neumí představit. Samozvaným mluvčím těch, kteří by si v jeho roli dokázali představit někoho jiného, se stal před pár dny filmový kritik Kamil Fila. Tvář taneční soutěže totiž vůbec nešetřil. Jak se ukázalo, není sám.

Podle serveru extra.cz se do galantního moderátora opřela na sociální síti Facebook spisovatelka Markéta Lukášková, která vyslovila názor, že Filův kritický text byl neuvěřitelně trefný.

Spisovatelka má informace z první ruky. „Na tom StarDance, o kterým Kamil píše, jsem byla osobně a celou dobu mi za ty jeho řeči bylo spíš trapně. To nebejvalo,“ naznačila, že dřív s Ebenem neměla žádný problém. Už před časem se ale něco změnilo.

„Před pár lety ve Varech, kdy vedl živej rozhovor s Richardem Gerem a natáčelo se z toho Na Plovárně, vůbec nedokázal reagovat na to, co mu Gere říká a tupě mu přednášel předem připravený otázky. Tehdy mě prvně napadlo, že je možná dost přeceňovanej,“ konstatovala Lukášková.

Témata: Marek Eben StarDance