Bohdalová v nemocnici: Vnuk herecké legendy promluvil!

Jiřina Bohdalová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. listopadu 2019 16:15 | Aktualizováno: 20. listopadu 2019 21:59

Jiřina Bohdalová skončila o uplynulém víkendu v nemocnici kvůli náhlým zdravotním potížím a na lůžku zůstává nadále. O jejím zdravotním stavu informoval rovněž její vnuk, syn herečky Simony Stašové. Co prozradil?

Jak už vás stars24.cz dnes informoval, Jiřina Bohdalová leží od nedělního večera v nemocnici kvůli vážným zdravotním problémům. Konkrétně má jít o střevní potíže, kvůli kterým se hvězda stříbrného plátna nemohla účastnit velkolepé oslavy 45 let fotbalové Amfory. Zastoupit jí proto musel vnuk.

Vojtěch Staš musel na galavečeru v Divadle Hybernia babičku omluvit. „Babička je v nemocnici. Popadla ji nějaká střevní chřipka. Třicet let vykopává a teď si nemůže převzít cenu,“ řekl dle serveru idnes.cz a skoro zapomněl za ocenění poděkovat.

Podle informací webu blesk.cz hrozila legendární herečce dehydratace, a tak jí lékaři dali na kapačky. Na jejím zdravotním stavu se nejspíš podepsalo i pracovní vytížení související s chystanou divadelní premiérou. Zítra, tedy ve čtvrtek, mají doktoři rozhodnout, jestli ji propustí domů.

Rodinu Bohdalové poslední dobou provázejí zdravotní potíže celkem často. Před časem zradilo zdraví hereččinu dceru Simonu Stašovou. V říjnu naopak marodila sama Bohdalová, která měla podle svých slov náběh na zápal plic.

Témata: Jiřina Bohdalová