Václav Noid Bárta je podruhé otcem! Dítě má pohádkové jméno!

Václav Noid Bárta se stal podruhé otcem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. listopadu 2019 13:40 | Aktualizováno: 20. listopadu 2019 17:27

Ze světa šoubyznysu dnes dorazila jedna výborná zpráva. Václav Noid Bárta se stal podruhé otcem, partnerka Eliška mu porodila druhou dceru, která dostala jméno podle pohádkové postavičky.

„Ahoj, holčičko naše. Milujeme tě, Eliško.“ Těmito slovy přivítal Václav Noid Bárta na světě svou druhorozenou dceru Elišku, která se jmenuje stejně jako její maminka Eliška Grabcová. Už dříve ale muzikálový zpěvák prozradil, že mají v plánu jí říkat podle postavičky z disneyovky Ledové království Elsa.

Porod podle všeho proběhl bez větších komplikací, o čemž svědčí další slova drsného rockera. „Všechny lásky jsou v pořádku. Jsem šťastnej. Děkuju, lásko,“ nezapomněl Noid na instagramu poděkovat své prvorodičce.

Prvorozenou dceru Terezku, která se moc těšila na dalšího sourozence, má Bárta s exmanželkou Gabrielou Dvořákovou, která už má rovněž druhou holčičku se svým současným partnerem. Zpěvák vídá starší dceru v rámci střídavé péče

Noid a jeho nynější parnerka Eliška oznámili těhotenství koncem května. „Byl to nádherný den. Natáčeli jsme film a pak mi moje milovaná Eliška řekla, že čekáme miminko. Jsem šťastnej chlap,“ radoval se už tehdy pyšný otec.

Témata: Václav Noid Bárta