Jiří Krampol o trápení s nemocnou Hankou: Prášky a zvracení!

Hana Krampolová s mužem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. listopadu 2019 12:26 | Aktualizováno: 21. listopadu 2019 15:38

Hana Krampolová byla počátkem listopadu konečně propuštěna z léčebny. Zatímco lékaři se jí tak „zbavili“, jejímu manželovi Jiřímu Krampolovi přibyly starosti. Oblíbený herec teď promluvil o trápení, které se svou ženou zažil.

Už druhý týden má Jiří Krampol zpátky doma manželku Hanku, která několik posledních měsíců strávila po léčebnách kvůli závislosti na cigaretách. Známý bavič je samozřejmě rád, že už se její stav zlepšil, zároveň mu ale přibyly další starosti. Dobře si totiž uvědomuje, že ještě není zcela vyhráno.

„Teď už je dobrá. Musí hlavně něco dělat,“ promluvil o zdravotním stavu své ženy pro server ahaonline.cz. Krampol už z minulosti dobře ví, že pokud se Hanka začne nudit a ničím se nezabaví, bude zase zle.

Oblíbený herec a moderátor si stále do detailu pamatuje, jak se manželka do potíží dostala. „Tři roky byla doma se třemi těžkými zraněními. Nemohla tedy chodit, brala prášky na bolest a na spaní, měla zúžený jícen a vřed na jícnu. Co snědla, to vyzvracela, nemohla vůbec jíst,“ vzpomíná.

Teď naštěstí může zaklepat na to, že se něco takového neopakuje. I sám Krampol se dostal ze zdravotních potíží, nedávno byl totiž hospitalizován kvůli průduškám. „Jinak se mi ale daří dobře, jsem prý zdravý nebo blbě vyšetřený. Jedno z toho,“ dodal s humorem sobě vlastním.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová