Osamělá Lucie Vondráčková? Důkaz, že se novému vztahu nebrání!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. listopadu 2019 11:50

Lucie Vondráčková může po nevydařeném manželství s hokejistou Tomášem Plekancem připadat řadě lidí osamělá. Ona sama však nevyvíjí moc úsilí, aby to změnila a někoho si našla. Důkaz o tom, že se novému vztahu úplně nebrání, ale existuje.

„Nikoho nehledám, jsem spokojená tak, jak jsem,“ prohlásila Lucie Vondráčková zhruba před měsícem. Od návratu do Čech byla intenzivně spojována přinejmenším se dvěma muži, parkouristou Tomášem Zonygou a hokejovým brankářem Markem Peksou. Ani v jednom případě z toho nebylo nic vážného.

Populární herečka a zpěvačka tvrdí, že se věnuje především svým synům. Přece jen ale existuje důkaz, že se novému vztahu úplně nebrání. Vyplývá to ze slov o změně životní filozofie, ke které ji donutil hořký konec pobytu v Kanadě.

„Zjistila jsem, že je dobrý žít teď a tady. Já jsem předtím vždycky byla takový plánovač, že jsem si plánovala věci dopředu, a ten život mě naučil, že není opravdu nic legračnějšího pro osud, který pro vás nějakým způsobem běží tam nahoře, než si plánovat, protože všechno stejně bude úplně jinak,“ řekla na vlnách Českého rozhlasu.

Ačkoliv Vondráčková novou lásku aktivně nehledá, pokud jí osud přivede do cesty nějakého sympaťáka, nejspíš se bránit nebude. Třeba její exmanžel Tomáš Plekanec už si novou partnerku našel, s tenistkou Lucií Šafářovou se už za pár týdnů dočkají prvního potomka.

Témata: Lucie Vondráčková