Těhotná Šafářová spustila fotkou bouři: Může za to Plekanec!

Lucie Šafářová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. listopadu 2019 9:19 | Aktualizováno: 20. listopadu 2019 17:56

Lucie Šafářová se minulý týden pochlubila fotkou, na které je vidět, jak jí sluší těhotenství. Jenže ne každého, kdo ji viděl, potěšila. V diskuzi na sociální síti dokonce padají silná slova o ztrátě úcty a morálním úpadku společnosti.

Před pár dny se těhotná Lucie Šafářová pochlubila rostoucím bříškem. Zatímco v Česku už vášně opadly, do zahraničí jako by teprve teď dorazila informace, že tenistka otěhotněla s hokejistou Tomášem Plekancem ve chvíli, kdy byl ještě formálně manželem zpěvačky a herečky Lucie Vondráčkové. Jednoho Američana to dost pohoršilo.

„Wow… takže vy jste randila se ženatým mužem, pak ses nechala ‚zbouchnout‛. Ztratil jsem k vám úctu, Lucie,“ vzkázal nastávající mamince uživatel Sherman, do kterého se ihned pustili obhájci Šafářové. „Už spolu nežili, manželé byli jen na papíře,“ vysvětloval jeden z nich. „Za každým člověkem je příběh. Nesuď, pokud ho neznáš,“ dodal další.

Američan se ale nevzdal práva vyslovit svůj názor. „Můžu soudit. Mít vztah se ženatým chlapem a nechat se ‚zbouchnout‛, zatímco je stáje ženatý, je zoufalé a smutné. Blbci jako vy, co říkáte, abych nesoudil, stojíte za morálním úpadkem společnosti,“ konstatoval Sherman.

Šafářová si podobnými komentáři náladu pokazit bezpochyby nenechala, jelikož se na miminko už moc těší. Termín má mít zhruba v polovině prosince. Většina komentářů pod příspěvkem se navíc nesla v pozitivním duchu.

Témata: Lucie Šafářová