Agáta Prachařová otočila? Přiznala nového chlapa u sebe doma!

Agáta Prachařová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. listopadu 2019 16:59

Agáta Prachařová se do toho pořádně zamotala. Nejprve tvrdila, že teď partnera nehledá, pak ale vyrazila na rande, které později označila za obyčejnou pracovního schůzku. Najednou ale opět mluví o novém chlapovi v domácnosti.

Minulý týden byla Agáta Prachařová přistižena na schůzce s neznámým mužem, jehož identitu se později podařilo vypátrat. Ačkoliv zprvu mluvila o pokaženém rande, nakonec tvrdila, že o romantickou schůzku nešlo. Teď to ale na první pohled vypadá, že znovu otočila. Potvrdila totiž, že má u sebe doma chlapa.

„Když děti nejsou s tatínkem, tak tím, že jsem si najala chůváka, je zachován v jejich přítomnosti mužský element,“ prozradila extra.cz a vysvětlila tedy, že o nového životního partnera opravdu nejde. „Je to celkem neobvyklé, ale naopak velmi skvělé. Sama jsem v dětství měla chůváka, takže u nás v rodině to není nic nového,“ pochvaluje si.

Mužský prvek však zůstává zachován i díky manželovi, s nímž se dvojnásobná maminka rozvádí. „Děti se s Jakubem samozřejmě vídají. Ale ten prostor, kdy tam otec není, vyplňuje jiný mužský element. Myslím, že je to dobrá volba,“ dodala dcera herečky Veroniky Žilkové.

Zatímco Prachařová říká, že nikoho nového zatím opravdu nehledá, herec a moderátor Prachař už si novou krasotinku našel. Jde o elitní topmodelku Denisu Dvořákovou.

Témata: Agáta Hanychová