Další tragédie v rodině Dana Nekonečného (†52): VÁŽNÁ AUTONEHODA!

Tereza Kardová. 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. listopadu 2019 13:48

V rodině zpěváka Dana Nekonečného se stala další tragédie. Jeho nevlastní dcera Tereza, kterou bral jako vlastní, měla opravdu vážnou autonehodu. Havárie pro ni může mít celoživotní následky.

Pro výstředního zpěváka Daniela Nekonečného, který zemřel na konci letošního března, tvořily rodinu jeho dlouholetá přítelkyně Zuzana Kardová a její dcera Tereza. Právě druhá jmenovaná seděla o víkendu za volantem auta, které vážně havarovalo na jihu Čech.

„Bohužel je to tak, moje dcera byla okamžitě v nemocnici v Českých Budějovicích operována,“ prozradila její matka serveru blesk.cz s tím, že má několik zlomených krčních obratlů. „Zatím je stabilizovaná, ale necítí nohy,“ přiznala Zuzana Kardová.

Někdejší partnerka populárního šoumena doufá, že to nebude trvalý stav. „Včera mi lékaři řekli, že pohnula kolenem, věřím, že se postaví na nohy. Vím, že to chce čas a bude to zase dobré, ale jsem už na pokraji sil. Odešel mi Dan, teď je dcera ve vážném stavu,“ posteskla si.

Dcera Tereza je naštěstí při vědomí, ač prý pořádně neví, co se stalo a kde je. „Velmi těžce snáší, že necítí nohy, ale nejenom já, ale i její kamarádky jí dodáváme sílu a energii,“ dodala Kardová, která poděkovala všem lidem za podporu v těchto těžkých chvílích.

Témata: Daniel Nekonečný