Těhotná Berenika Kohoutová už stojky nedělá: Ukázala rostoucí bříško!

Berenika Kohoutová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. listopadu 2019 11:15

I když o tom zpívá, v pokročilém stadiu těhotenství už Berenika Kohoutová stojky bezpochyby nedělá. Na nejnovější fotce ukázala rostoucí bříško i první oblečky pro miminko. A pustila se do debaty s kamarády i fanoušky.

Berenika Kohoutová se už pomalu připravuje na roli maminky. Před časem vyšlo najevo, že se jí nejspíš narodí holčička. Potvrzuje to i nejnovější fotografie na sociální síti, kde herečka ukázala oblečky, které už pro miminko nakoupila. „Je to prostě nejvíc ňuňu a kdo říká, že ne, lže,“ napsala k tomu.

Asi nikoho nepřekvapí, že mezi prvními reagovala její dobrá kamarádka Marika Šoposká, která nedávno přivedla na svět svého druhého potomka, syna Vincenta. Jak to tak vypadá, obě herečky se už těší, jak budou jejich ratolesti řádit společně.

„Jeee, budou mít s Vincentem stejný lacláče, tak můžou morfovat,“ vzkázala Šoposká. „A my budeme mít taky stejný lacláče a budem morfovat,“ dodala Kohoutová, která se na snímku sama pochlubila rostoucím těhotenským bříškem. Některým lidem ale neunikly ani jiné změny na jejím těle.

„V těhotenství je fajn, že i bez stojek jsou to trojky,“ poznamenala v narážce na Bereničinu píseň paní Jana. „No v mým případě tak dvanáctky, ty už bych si klidně nechala ujít,“ přiznala populární herečka.

Témata: Berenika Kohoutová Marika Šoposká