Miroslav Hanuš se opřel do StarDance: Vůbec se mi to nelíbilo!

Miroslav Hanuš bude tančit s Adrianou Maškovou 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. listopadu 2019 14:22

Miroslav Hanuš o víkendu jako pátý soutěžící opustil letošní jubilejní desátou řadu StarDance a po vyřazení se neodpustil kritický pohled na věc. Taneční soutěž ho prý nemohla uspokojit, ať by pro něj dopadla jakkoliv.

Se StarDance se o uplynulém víkendu rozloučil Miroslav Hanuš, který po vyřazení přiznal, že pár let zpátky by na podobně bláznivou výzvu rozhodně nekývl. Zdůvodnil to psychickými potížemi. Otázkou je, zdali účasti v televizní show přesto nelituje. Do ČT a jejího populárního pořadu se totiž dost opřel.

„Mně se na tom hlavně nelíbilo, že to byla soutěž,“ přiznal narovinu herec a režisér během vysílání na facebookových stránkách StarDance. „Nelíbí se mi, že někdo vypadne a někdo nad někým vyhraje. Vůbec se mi nelíbí, když lidi soutěží,“ vysvětlil svůj postoj.

I proto nemá po vyřazení ze soutěže moc dobré pocity. S tím ale dopředu počítal. „Říkal jsem si, že když prohraju, tak budu mrzutý, jako jsem mrzutý teď. Dokonce více, než jsem si myslel, že budu. A že když vyhraju, budu mrzutý zase proto, že jsem někoho porazil,“ láteří Hanuš.

Na závěr pak připustil, že ho možná ostatní soutěžící úplně nemuseli. „Já nejsem moc do party, jsem spíš samotář, takže nevím, jestli ostatní neobtěžovalo, že jsem s nima nechodil do hospody. Jestli si nemysleli, že je třeba nemám rád. Tak jsem teď naposledy s nima šel,“ prozradil.

Témata: Miroslav Hanuš