Anička Slováčková: Další slzy kvůli rakovině!

Anna Slováčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. listopadu 2019 21:59

Další lidé roní slzy kvůli rakovině Aničky Slováčkové, která se před několika týdny dozvěděla hrozivou diagnózu od lékařů. Promluvila osoba, která dceru slavných rodičů doprovázela na vyšetření. Co prozradila?

Anička Slováčková se před několika týdny dozvěděla strašlivou diagnózu, lékaři jí oznámili, že má rakovinu prsu. Dcera slavných rodičů se kromě léčby, kterou ihned nastoupila, snaží s nemocí bojovat humorem a především prací, kde má mezi herci spoustu přátel.

Mezi ně se řadí i Michaela Sejnová, známá ze seriálů Doktoři z Počátků či Modrý kód. „Byla jsem s Aničkou na prvním vyšetření, když si našla bulku. To se naštěstí ukázalo, že je to nezhoubné,“ prozradila serveru expres.cz.

Hereckou kolegyni Slováčkové informace o zákeřné nemoci velice zasáhla. „Bohužel po čase se to vrátilo a je to rakovina. Obrečela jsem to, i teď brečím, když na Aničku myslím,“ přiznala Sejnová.

Podobně jako všichni ostatní ale věří, že nakonec všechno dobře dopadne. „Vím, že je Anička silná a zvládne to, musí. Pere se s tím statečně, ale musí to být opravdová muka, já trpím s ní,“ dodala herečka.

Témata: Anna Slováčková