Jakub Štáfek dal fanouškům naději: Návrat do klece?

Jakub Štáfek 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. listopadu 2019 21:19

Jakub Štáfek před týdnem překvapil fanoušky tím, jak dobře se umí prát. Na galavečeru MMA si se svým soupeřem poradil za pouhých pár desítek sekund. Vypadalo to ale, že jeho kariéra v kleci skončí jedním zápasem.

Je to týden, co Jakub Štáfek překvapil všechny televizní diváky svou schopností se rvát, když během galavečeru MMA poslal svého slovenského soupeře Petera Benka k zemi za pouhých 69 sekund. Rozhodně to přitom nebylo nějaké nahrané divadlo, rozhodly hercovy dobře mířené rány a především náročný trénink, který před samotným zápasem absolvoval.

Přesto už krátce poté organizátorům zápasů vzkázal, že se sice bojovým sportům bude věnovat dál, ale spíš pasivně. Herec, kterého lidé znají třeba z Ulice, totiž prozradil, že na další rok má především pracovní plány.

Po několika dnech už ale Štáfek udělal pořadatelům větší radost, když připustil návrat k zápasení. „Moc děkuji Oktagonu za tu možnost. Bylo to TOP. Třeba ještě něco vymyslíme. Co Ondřej Novotný a Pavol Neruda?“ cituje jeho vyjádření server sport.tn.nova.cz.

Podle expertů na MMA by měl pokračování kariéry opravdu zvážit. V jejich ořích je totiž pozitivním příkladem celebrity, která se pouští do bojových sportů. Tak uvidíme, jak se herec nakonec rozhodne.

Témata: Jakub Štáfek