Ivana Gottová: PRVNÍ ROZHODNUTÍ jménem Karla Gotta (†80)!

Gottová, Ivana 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. listopadu 2019 14:47 | Aktualizováno: 19. listopadu 2019 22:21

Ivana Gottová učinila první zásadní rozhodnutí jménem zesnulého manžela Karla Gotta. Musela. Oslovilo ji totiž Gottovo vydavatelství, které se ocitlo před blížícími se vánočními svátky v problémech.

S blížícími se Vánocemi je jasné, že poroste zájem o desky nedávno zesnulého Karla Gotta (†80). Jak už vás stars24.cz informoval, v Německu vydají koncem listopadu novou kompilaci Mistrových písní. Reagují samozřejmě i česká vydavatelství.

Rozhodovací pravomoci má nyní vdova Ivana Gottová, a tak se firma musela v těchto dnech obrátit právě na ní. Důvodem byl fakt, že se některá jeho alba již brzy vyprodají. Bylo tedy potřeba domluvit reedici.

„O alba Vánoce ve zlaté Praze a Bíle Vánoce je takový zájem, že skladové zásoby nebudou stačit. Proto bylo nutné se obrátit na agenturu zastupující pana Gotta,“ cituje slovenský web emma.pluska.sk informace od zdroje Blesku z vydavatelství.

Jednatelkou agentury Karel Gott Agency je právě Ivana Gottová, která tak musela jménem zesnulého manžela učinit první zásadní rozhodnutí. Dobrou zprávou pro fanoušky je, že s reedicí vánočních alb souhlasila.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott