Tereza Voříšková to nezvládá? Po mrazivých slovech přišlo tohle!

Tereza Voříšková porodila 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. listopadu 2019 9:40 | Aktualizováno: 17. listopadu 2019 16:46

Někteří lidé možná nabyli dojmu, že mateřské povinnosti jsou nad síly herečky Terezy Voříškové, která se nedávno poprvé stala maminkou. Po nečekaných slovech ale přišlo něco, co všechny opravdu překvapilo.

Tereza Voříšková nejspíš spoustu lidí překvapila slovy, která volila na sociální síti po porodu svého prvního dítěte. Podle serveru sip.denik.cz svým dlouhým a zmateným příspěvkem naznačila, že jsou mateřské povinnosti nad její síly. O čem v něm vlastně psala?

Některé pasáže jejího statusu opravdu naznačují, že toho má oblíbená herečka na hlavu. Napsala například následující: „První den sama. První záchvat dáte. Druhej dáte. A ten třetí vás dostane. Takže manžel přijde domů a vás najde v posteli, vy brečíte, dítě brečí, oba nahatý, mlíko teče všude, dítě vás počůralo.“

Filmová hvězda ale od počátku neztrácela víru, že bude lépe. „Věřím, že si jednou normálně umyju hlavu. I kondicionérem. Že budu schopná přijmout návštěvu. Že budu střídat víc triček než dvě. Že si popovídám s Mužem. Že se najím i bez babiček. Že opravdu v únoru vydám tu knihu, když už jí mám napsanou,“ napsala na instagramu.

To všechno už se nejspíš povedlo. Kdyby totiž Voříšková mateřství nedála nezvládla, nejspíš by si nedovolila vyrazit na veřejnost. Tento týden se však objevila na projekci svého nového filmu Vlastníci. Vypadá to tedy, že je vše na dobré cestě.

Témata: Tereza Voříšková