Gabriela Koukalová: Navzdory „aféře“ s Prágrem zazářili!

Martina Prágra 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. listopadu 2019 9:00 | Aktualizováno: 17. listopadu 2019 18:43

Gabriela Koukalová a Martin Prágr se před včerejší StarDance ocitli v nezáviděníhodné pozici. Pod tlakem "aféry", kterou řešili v posledních dnech všichni, ale zazářili. Klobouk dolů!

Gabriela Koukalová a Martin Prágr měli tento týden před StarDance co vysvětlovat, jelikož spolu byli přistiženi i ve volném čase. Biatlonistka se dušovala, že je šťastně vdaná a i její taneční partner rovněž žije šťastně se svou fantastickou přítelkyní. On sám se ale neubránil emocím.

Prágr před přenosem přiznal, že je „aféra“ pořádně vyvedla z míry. „Úplně nás to rozhodilo. Máme přenos a musíme se soustředit,“ přiznal extra.cz s tím, že se přesto pokusí podat nejlepší výkon. To se nakonec téměř povedlo.

Jako třetí pár večera zatančili jive, biatlonistka v závěru tance nosila svého tanečního partnera na ramenou, za což si vysloužila potlesk i obdiv poroty. „Byla jste výborná,“ hodnotila porotkyně Tatiana Drexler. Porotci páru udělili 35 bodů.

Více si za „nesmírně emotivní“ tango vysloužili pouze herečka Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička, kteří obdrželi plný počet 40 bodů. Koukalovou a Prágra to však mrzet nemuselo, do dalšího kola totiž postupují. Soutěž opustil herec Miroslav Hanuš.

Témata: Gabriela Soukalová StarDance