Kopřivová vzala Míru „k Jágrovi“ na Floridu: Stihnul je trest!

Veronika Kopřivová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. listopadu 2019 18:42 | Aktualizováno: 17. listopadu 2019 10:23

Veronika Kopřivová vzala svého partnera Miroslava Dubovického na prosluněnou Floridu, kde dříve žila s Jaromírem Jágrem. Osud se proti nim ale svým způsobem spikl. Co se ve Státech stalo?

Jak už vás stars24.cz informoval, Veronika Kopřivová v těchto dnech splnila přání svému partnerovi Mírovi Dubovickému a vzala ho na jindy prosluněnou Floridu, kde dříve žila s hokejistou Jaromírem Jágrem, dokud ten válel v zámořské NHL.

Blonďatá modelka a její kolega z branže zveřejňují na sociálních sítích fotky plné úsměvů a nemohou ze sebe spustit oči. Jenže osud jako by se proti nim spiknul. Počasí na jihovýchodě Států se značně zhoršilo.

„Na dva dny se nám teď ‚pokazilo‛ počasí, 25 °C, větrno a leje,“ přiznala Kopřivová na instagramu. Už ale vyhlíží další dny, které přece jen slibují větší zábavu.

Zahálet ale Kopřivová nehodlá ani ve chmurných dnech. „Nevadí, protože to využiju k práci a pak nás čeká 14dní vedra, sluníčko, modrá obloha, výlety, opalování… prostě nuda. Mějte krásný víkend,“ vzkázala followerům.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický