Mahulena Bočanová: Otevřeně o složitém vztahu s mámou!

Mahulena Bočanová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. listopadu 2019 16:16 | Aktualizováno: 17. listopadu 2019 9:02

Mahulena Bočanová poprvé otevřeně promluvila o složitém vztahu, který měla se svou matkou. Oblíbená herečka přiznala, že je přiblížila až smutná diagnóza, kterou se maminka dozvěděla od lékařů.

Mahulena Bočanová je vzornou maminkou dcery Márinky, když ale včera otevřela svou 13. komnatu, vyšlo najevo, že ona sama se svou matkou neměla zrovna idylický vztah. „Já jsem žila chvíli s mámou v Dejvicích, ale hádaly jsme se strašně, tak mě před maturitou vyhodila. No a já jsem šla!“ prozradila ve známém pořadu České televize.

Populární herečka nemohla najít s maminkou společnou řeč. Zlom nastal až ve chvíli, kdy jí lékaři diagnostikovali rakovinu prsu. „Ona se tak strašně bála doktorů, nechtěla chodit na kontroly, a když přišla, bylo už pozdě,“ svěřila se.

„Jela jsem tenkrát pro mamču do nemocnice a ani mi nedošlo, proč ji vlastně pouštějí. A vlastně po cestě domů mi umřela v ruce,“ popsala Bočanová, které dnes maminka strašně chybí. „Za dost věcí bych se jí dnes ráda omluvila, ale už není šance,“ přiznala.

Později ji navíc opustil i tatínek, a to v kritické chvíli, kdy se rozváděla se svým druhým manželem. „Najednou jsem neměla nikoho. A ten pocit, že budete na celé planetě sám, byl hrozný,“ dodala herečka.

Témata: Mahulena Bočanová