Těhotná Šafářová v problémech: Vyprovokovala odvetu!

Lucie Šafářová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. listopadu 2019 13:44 | Aktualizováno: 17. listopadu 2019 12:57

Lucii Šafářové už zbývá jen posledních pár týdnů do porodu dcerky, doma se jí ale žádného zvláštního zacházení evidentně nedostává. Dokumentuje to video, které na sociální síti zveřejnil její partner Tomáš Plekanec.

Poslední měsíc ve dvou se užívají sportovci Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec. Zhruba za měsíc má tenistka termín porodu jejich prvního společného potomka. Pár už definitivně potvrdil, že půjde o holčičku.

Její tatínek teď na sociální síti ukázal, že se přinejmenším občas nechová jako gentleman. Na instagramu se pochlubil videem z garáže, kde právě zaparkoval auto. Na straně spolujezdce ale nebylo moc místa, a tak měla Šafářová s těhotenským bříškem pořádný problém vystoupit.

Brněnský hokejista se snažil fanoušky přesvědčit, že si za to někdejší úspěšná tenistka může sama. „To je tak, když někdo provokuje a zrovna se mi nepovedlo zaparkovat v garáži,“ konstatoval Plekanec.

Jinak ale doma panuje pokojná atmosféra, nervozita zatím před blížícím se porodem neroste. „Nebojím se. Já se těším a hlavně, aby bylo (dítě) zdravé, a všechno bude dobrý,“ nechala se před pár dny slyšet Šafářová.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec