Karel Gott (†80) to opravdu nečekal! Chystá se návrat Slavíka?

Český slavík 2017 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. listopadu 2019 16:58 | Aktualizováno: 16. listopadu 2019 9:01

Vždy když Karel Gott získal Slavíka, říkal, že to opravdu nečekal. Blíží se po smrti Mistra návrat legendární ankety? Pořadatelé otevřeně promluvili o organizaci letošního ročníku.

Neuvěřitelných 42 Slavíků získal během kariéry Karel Gott (†80). Dalšího už bohužel do sbírky nepřidá, a to nejen z důvodu, že počátkem října podlehl po boji těžké nemoci. Organizátoři legendární hudební ankety potvrdili, že se minimálně letos opět konat nebude. Posledním tak stále zůstává ročník 2017.

„Slavík letos nebude, jeho pauza trvá. To je asi to jediné, co vám k tomu můžu říct,“ řekl serveru idnes.cz pořadatel Jaroslav Těšínský s tím, že je možné, že za rok se fanoušci popové muziky cen konečně dočkají.

Právě Těšínský se před časem nechal slyšet, že Gott podle něj věřil ve zmrtvýchvstání Slavíků. Když se na jaře letošního roku potkali a hovořili spolu v šatně, Mistr prý pořadateli říkal, že je třeba v anketě pokračovat kvůli její úžasné tradici od roku 1962.

Podle webu idnes.cz však oblíbená zpěvačka Eva Pilarová trefně podotkla, že bez Gotta už to stejně nikdy nebude ono. „Protože nikdy už nikdo nedokáže říct tak neodolatelně ,tak letos jsem to skutečně nečekal‘,“ vysvětlila dle serveru. Tak uvidíme…

Témata: Karel Gott Eva Pilarová Český slavík