Andrea Pomeje: Hazard se zdravím! Přiznala…

Andrea Pomeje 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. listopadu 2019 15:42

Andrea Pomeje má za sebou úspěšnou plastickou operaci, zároveň ale přiznala, že v nedávné době dost hazardovala. Zdraví prý kvůli všemu, co se v posledních letech dělo, odsouvala na vedlejší kolej. Až nakonec skončila na sále.

Jak už vás stars24.cz tento týden informoval, vdova Andrea Pomeje podstoupila další plastiku prsou. Byla vynucená, jelikož po té první došlo k neočekávaným komplikacím. Diskžokejka o nich podle svých slov věděla několik let, přesto s tím nic nedělala.

Vyšlo to najevo, když se jedna z fanynek zeptala, zdali šla na náhodnou kontrolu, nebo ji něco bolelo. „Kdepak! Začalo mi cca rok a půl po první augmentaci prso tvrdnout… nebolelo to! Cítíte to pouze na omak,“ vysvětlila tmavovlasá kráska, jejíž krásu obdivuje spousta lidí.

„U lékaře mi bylo řečeno, že se jedná o kapsulu a že to není zdraví škodlivé. Začala jsem to o řešit, až když se to dělo i u druhého… Bohužel jsem měla poslední tři roky jiné starosti a své zdraví odsouvala na druhou kolej,“ přiznala Andrea.

Zatímco krátce po operaci dýdžejka trpěla a sama si prakticky nezvládla dojít ani na záchod, po sedmi dnech už se jí daří mnohem lépe. „Noc bez vzbuzení, den bez bolesti. Kdo by to v tuhle dobu přesně před týdnem řekl,“ napsala dnes na instagramu.

Témata: Andrea Pomeje