Zasnoubená Lucie Bílá šokuje: TAJNÉ RANDE!

Lucie Bílá 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. listopadu 2019 14:01

Lucie Bílá patří mezi největší české hudební hvězdy. Ani tak ale nemá zaručeno, že ji každý pozná. Sama se o tom ostatně přesvědčila během rande na slepo!

Na jaře vyšlo najevo, že Bílá řekla ano svému partnerovi Radkovi Filipimu, který ji tajně požádal o ruku. V Radiožurnálu ale zavzpomínala na časy, kdy i ona byla nezadaná.

Jednou se dokonce stalo, že vyrazila na rande "na slepo". Namísto opraváře totiž omylem zavolala cizímu muži, kterého zaujal její hlas a pozval ji na kávu. A ona řekla ano.

Myslela si, že dotyčný muž bude překvapen, kdo se na místo dostaví. "Tak jsem šla a naproti mně byl člověk, který mi řekl, že jsem pěkná. A pak se mě zeptal: Co děláte? Jaké je vaše povolání?" zavzpomínala.

Lucie si prý myslela, že dotyčný muž ví, kdo je, ale po chvíli zjistila, že nemá ani ponětí. Prvotní šok tak vystřídaly příjemné pocity. "Byl to neuvěřitelně nádherný, slastný pocit, že někdo mluví skutečně se mnou. Že se nemluví s dívkou z plakátů nebo s Lucií Bílou, která má různé nálepky. Říkala jsem si, bože, to je nádherné, ta sladká anonymita," popsala.

Nakonec se ale muž dozvěděl, proti komu sedí. Kolem Bílé se začali ochomítat další lidé a muž zbledl, když se dozvěděl pravdu. "Říká: Já jsem v životě neměl žádné štěstí, kdybyste mi řekla, že jste Lucie Bílá, já bych na tu kávu nešel. Já bych přece nemohl jít na kávu s Lucií Bílou," citovala jeho slova umělkyně.

Témata: Lucie Bílá