Kopřivová a Dubovický? Něžnosti u Jágra doma!

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. listopadu 2019 14:28

Na Floridě byla Veronika Kopřivová doma, když žila s hokejistou Jaromírem Jágrem. Teď do tohoto státu USA vzala svého nového přítele Miroslava Dubovického, aby mu splnila jeho přání. Zatímco on bude šťastný, Jágr nejspíš při pohledu na fotky moc ne.

Florida se dá bez otálení označit za druhý domov Jaromíra Jágra, který si to tu moc oblíbil během angažmá v místním týmu Panterů. To ještě žil s modelkou Veronikou Kopřivovou, která mu teď udělala jeden naschvál. Do jihovýchodního cípu USA vzala svého nového partnera Miroslava Dubovického a oba zásobují sociální sítě snímky, ze kterých je patrné, jak dobře se spolu mají.

Kopřivová se před odletem nechala slyšet, že výletem na Floridu splní Mírovi přání. Není divu, že Dubovický se choval jako malý kluk. „Tak hurá, Florida! Těším se na zážitky, máme toho hodně naplánovaného,“ radoval se na instagramu předtím, než se letadlo v Praze odlepilo od země.

Pobyt ve Státech si model a kickboxer zatím evidentně užívá a zveřejňuje jednu usměvavou fotku za druhou. „Tady to prostě jinak nejde. Verunka mi dělá úsměv na tváři,“ vysvětloval na sociální síti.

Na svém profilu nakonec zveřejnil další snímky páru, na kterých ze sebe s Kopřivovou nemohou spustit oči. Pokud to Jágr vidí, určitě ho to zabolí. „Smích je symbolem štěstí a toho my máme hodně,“ vzkázal Míra.

Témata: Veronika Kopřivová Miroslav Dubovický Jaromír Jágr