Karel Gott (†80): VELKÉ PLÁNY na rok 2020… Tohle víme!

Karel Gott 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. listopadu 2019 13:13 | Aktualizováno: 16. listopadu 2019 2:23

Legendární zpěvák Karel Gott sice věděl, že nemá moc dobré vyhlídky, přesto věřil, že se může dožít příštího roku. S některými lidmi dokonce mluvil o svých plánech. Co jsme se všechno za měsíc a půl od jeho skonu dozvěděli?

„Odešel smířen, v pokojném spánku, v kruhu nejbližší rodiny,“ stálo v parte, které po smrti manžela zveřejnila zdrcená vdova Ivana Gottová. Přesto se zdá, že Karel Gott (†80) měl přece jen zadní vrátka pro případ, že by mu osud daroval ještě trochu času a on se dožil i nového roku 2020. Vyplývá to alespoň ze slov některých jeho přátel.

Jednu akci u našich západních sousedů měl v plánu hned v lednu, jak to prozradil německý moderátor Florian Silbereisen. Podle svých slov mluvil s Mistrem den před smrtí a snažil se ho v boji s nemocí podpořit. Slavík evidentně nic nevzdával.

„Karel mi řekl: ‚Víš co, slibuji, že když se mi jen trochu uleví, vystoupím v lednu na akci Schlagerchampions v Berlíně. Beru teď nové léky a bude to určitě lepší.‛ Byl optimistický a těšil se na novou výzvu,“ svěřil se Silbereisen podle serveru ahaonline.cz.

S Gottem měl v úmyslu pro svou květnovou akci počítat i Jaromír Jágr, který plánuje povídání pro fanoušky, které budou předělovat hudební vystoupení. „Ten, kterého bych tam chtěl, už bohužel nemůže přijít. Byl to můj sen,“ prozradil hokejista před pár dny webu isport.blesk.cz.

Témata: Karel Gott Jaromír Jágr