Ivana Gottová: Utrpení vdovy nekončí… A je to stále horší!

Gottová, Ivana 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. listopadu 2019 13:50 | Aktualizováno: 15. listopadu 2019 10:05

Ivana Gottová si vytrpěla mnoho už za života Karla Gotta, mnohokrát jí lidé bezpochyby i ukřivdili. Snad nikdy ale nebyla pod takovým drobnohledem, jako je teď. Kdy se konečně ukáže mezi lidmi?

Ivana Gottová si po boku Karla Gotta (†80) vytrpěla ledacos. Řadě lidí byla trnem v oku, jen co se objevila. Mnozí nemohli vystát, že právě ona je tou ženou, která Mistra dovedla k oltáři, což se dlouho zdálo jako nesplnitelný úkol. Slavík se manželky zastával, dokud na to měl síly.

Bráněním manželky si Slavík nadělal spoustu nepřátel. Stačí připomenout, jak se rozkmotřil třeba s dlouholetým kamarádem Milanem Drobným, s nímž si prostřednictvím médií vyměňovali poměrně ostré vzkazy. Ivana se za to svému manželovi odvděčila.

Pomyslným zlomem, kdy se role obrátily prý byly první vážné zdravotní potíže Gotta před pěti lety. Podle serveru ahaonline.cz tehdy začali lidé Ivana osočovat, že chce majetek jen pro sebe a dělá všechno možné, aby nedědily Mistrovy dvě starší dcery. Tehdy se ještě zlomit nenechala.

Po smrti zpěváka je ale situace jiná. Ivana zůstala na všechno sama, vila na Bertramce je neustále pod dohledem. Veškerý tlak na zdrcenou vdovu evidentně dolehl. Dle zmíněného webu teď čeká v ústraní a čerpá energii k návratu mezi lidi. Tak uvidíme, kdy na něj dojde.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott