Lucie Bílá vyhlíží svého mistra světa: Filipi a jeho doping!

Radek Filipi 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. listopadu 2019 21:58

Lucie Bílá už by chtěla mít svého mistra světa doma. Její partner Radek Filipi před pár dny kraloval na mistrovství světa siláků a teď prozradil, co ho k triumfu inspirovalo. Oblíbená zpěvačka to ráda uslyší.

Jak už vás stars24.cz informoval, partner nejznámější české zpěvačky Radek Filipi zazářil na mistrovství světa siláků v exotické Brazílii, když získal titul mistra světa v disciplíně zvané bench-press, při které se zvedá velká činka v lehu na zádech na lavici.

Sama Lucie Bílá tomu zprvu nemohla uvěřit, teď už však vyhlíží návrat svého milého se zlatou medailí na krku. „Těším se na tebe, zlato,“ napsala na svém instagramovém profilu. Těšit jí může i fakt, že ji její přítel označil za svůj povolený doping.

„Děkuji všem za podporu a gratulace, vážím si toho… Zlato jsem opravdu nečekal, zřejmě mne infikovala moje láska. To jí děkuji ze všeho nejvíc… to ona je důvod, proč to dělám,“ konstatoval Filipi.

Mrzí ho snad jen jediná věc. Bílá kvůli pracovním závazkům nemohla sledovat jeho úspěch přímo na místě. Doprovod mu tak dělal zpěvaččin syn Filip.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi