Agáta Prachařová: Nový chlap v nedohlednu! Tady je důvod!

Agáta Prachařová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. listopadu 2019 8:51

Agáta Prachařová zůstává po rozchodu s manželem Jakubem nezadaná a nový chlap je podle všeho v nedohlednu. Modelka a moderátorka prozradila, proč zůstane přinejmenším nějaký čas sama.

Zatímco Jakub Prachař se s rozpadem manželství evidentně vypořádal dobře a už si dokonce našel novou partnerku, jeho stále ještě právoplatná manželka Agáta Prachařová je opatrnější. Několikrát se už zapřisáhla, že zatím nového chlapa nehledá. Teď prozradila důvod, proč se drží stranou.

Doma, kde na ní čekají syn Kryšpín a dcera Mia, by to nedělalo dobrotu. „Můj syn by ani nikoho nového domů nepustil. To trvá a dlouho trvat bude. Není zdravý jít ze vztahu do vztahu, ten vztah se musí odžít,“ řekla serveru blesk.cz.

O svých vztahových potížích se Prachařová nechce bavit nejen s médii, ale dokonce ani s vlastní rodinou. „Babička říká, že ženská toho musí strašně moc vydržet. Ale poprosila jsem babičku, ať se se mnou o tom nebaví, a ona to respektuje. O tomhle se nemá s nikým mluvit,“ tvrdí.

Podle zmíněného webu alespoň modelka a moderátorka poodkryla své pracovní plány, jelikož je třeba naplnit rodinný rozpočet, který teď o část příjmů přišel. Prachařová se vrátí do televize se svým pořadem Máma nad věcí, k tomu prý připravuje i nový pořad o vaření.

Témata: Agáta Hanychová