Milan Drobný zase mluví: Karel Gott (†80) a SKANDÁL s dětmi!

Lidé se přicházejí poklonit Karlu Gottovi na Žofín 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. listopadu 2019 18:42 | Aktualizováno: 12. listopadu 2019 21:54

Milan Drobný opět přináší senzační informace o Karlu Gottovi. Tentokrát promluvil o skandálu s dětmi, kdy se o Mistra zajímala i Státní bezpečnost. Ivana Gottová tohle nejspíš ráda neuslyší.

Milan Drobný si nedá pokoj. Ačkoliv byl dlouholetým kamarádem Karla Gotta (†80), upadl v nelibost jeho rodiny, a to už v době, kdy byl legendární zpěvák ještě naživu. Nedávno Drobný přiznal, že od rodinné mluvčí Anety Stolzové dostal psaní plné výčitek.

Gottův parťák o něm přesto mluví nadále. Nejnověji prozradil něco o údajném skandálu s dětmi, což zaujalo i na sousedním Slovensku. O Mistra se tehdy zajímala i Státní bezpečnost. „Ptali se mě na Gotta. Toho chtěli hodně udělat,“ cituje slova zpěváka pro Blesk server pluska.sk.

Drobný zavzpomínal, o co tehdy vlastně šlo. „Bylo to v čase, kdy ho v Německu obvinili, že se odhaloval před dětmi. Nebyla to pravda. Někde se převlékal, byl tam den otevřených dveří a vlezli mu bez zaklepání do šatny. Karel k těm pomluvám přišel jako slepé kuře k zrnu,“ dodal.

Zpěvákovi se zkrátka nepříčí říct o zesnulém kolegovi téměř cokoliv, což pije krev především vdově Ivaně Gottové. Vypadá to však, že Drobného jen tak neumlčí.

Témata: Milan Drobný Karel Gott