Berenika Kohoutová: Pohlaví miminka PROZRAZENO!

Berenika Kohoutová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. listopadu 2019 15:05

Berenika Kohoutová si chtěla pohlaví miminka, které už nějaký čas zná, nechat pro sebe. Jenže si vyrazila do společnosti a stalo se to, co si nepřála. Její tajemství někdo prozradil.

Berenika Kohoutová už před nějakým časem prozradila, že je těhotná a těší se na svého prvního potomka. Možná by si nestěžovala, kdyby se jí narodil chlapec. Jednoho totiž v těchto dnech přivedla na svět její dobrá kamarádka Marika Šoposká. Dcera spisovatelky Ireny Obermannové už však ví, co se jí narodí.

Oblíbená herečka a zpěvačka si to však chtěla nechat pro sebe. Jenže se jí vymstil záskok na křtu knihy Uljany Donátové, která je kamarádkou její maminky. Podle serveru super.cz prozradila, že se Kohoutové narodí holčička, právě když popisovala, jaký mezi sebou mají vztah.

Samotná nastávající maminka se chtěla bavit jen o průběhu těhotenství, které je zatím bez komplikací. „Nic mi neotéká, jen si připadám taková jiná a je zajímavé to pozorovat. Ale uvidíme, jak se budu cítit na konci,“ řekla zmíněnému webu.

Pak ještě Kohoutová prozradila, že u jedné holčičky nezůstane. „Tedy budu ráda, když bude všechno v pořádku už u toho prvního, ale vždycky jsem chtěla větší rodinu. Tak dvě nebo tři děti,“ svěřila se super.cz a nevyloučila ani svatbu.

Témata: Berenika Kohoutová