Leoš Mareš ohlásil další koncerty: Jeden mu HNED ZRUŠILI!

Leoš Mareš 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. listopadu 2019 12:37

Leoš Mareš má pro fanoušky skvělou novinu. Příští rok se v Praze uskuteční jeho další koncerty, které se v minulosti navzdory očekáváním škarohlídů vždy vyprodaly. Tentokrát ale musí populární moderátor hned v zárodku řešit jednu nepříjemnost.

Po letošním úspěchu ohlásil Leoš Mareš další koncerty v pražské O2 aréně na rok 2020. Původně mělo jít o tři vystoupení v řadě za sebou koncem května, nakonec je ale všechno trochu jinak. Oblíbený moderátor Evropy 2 prozradil veškeré novinky na svém instagramovém profilu.

Lístky jsou v prodeji od zítřejších 8 hodin ráno a s jejich nákupem bude dobré si pospíšit. Koncerty jsou totiž nakonec z logistických důvodů jen dva, a to 25. a 26. května. „Je to i tak dost na to, jaký jsem zpěvák,“ napsal k tomu Mareš na sociální síti. Třetí koncert musel zrušit, aby umožnil přípravu koncertu Erice Claptona.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares), Lis 11, 2019 v 11:01 PST

Moderátor show promuje hashtagem „Koncerty360“. „Proč je to 360°? Je tam centrální obrovský pódium, jako kdyby přistálo UFO uprostřed O2 arény. Gigantická scéna. Vím, v čem je ta výhoda. Jsi všem blíž. Doprostřed haly je odevšud vlastně blíž,“ vysvětluje na jednom z videí.

„Proč to furt vysvětluješ? Ať přijdou a uvidí to, ne?“ vzkázala v závěru jeho manželka Monika. Mareš zveřejnil i několik dalších videí, aby ukázal, jak intenzivně probíhají přípravy. Kupříkladu už nafotil propagační snímky.

Témata: Leoš Mareš