Lucie Vondráčková dala divákům za pravdu? Umírala u toho!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. listopadu 2019 12:00

Tuzemská televizní premiéra komedie Perfect Kiss se moc nepovedla, což Lucie Vondráčková na vlastní kůži pocítila. Oblíbená herečka přiznala, že u filmu "umírala". Myslela to však jinak než fanoušci.

V neděli večer měli čeští televizní diváci možnost poprvé zhlédnout kanadskou komedii Perfect Kiss neboli Dokonalý polibek s Lucií Vondráčkovou v jedné z hlavních rolí. Populární herečce to za tento film na sociální síti pěkně osolili a dali za pravdu kritikům, kteří jej už dříve označili za brak. Přitom už natáčení tohoto „veledíla“ nebylo příjemné.

Dvojnásobná maminka na něj propůjčila montrealský dům, který sdílela se svým tehdejším mužem, hokejistou Tomášem Plekancem. Do svého soukromí tak pustila nejen filmový štáb, ale i fanoušky.

„Ano, část z něj se točila také v tom domě, kde jsme bydleli, takže to je takové mé fotoalbum toho, kde jsem byla zvyklá žít a mám to navždycky jako ve vzpomínkách,“ prozradila Top Staru. Ve filmu se díky tomu mihli i její synové. „ Byli malinký, teď už jsou velký a je úžasný se na ně dívat, jak jsou roztomilí,“ konstatovala hrdá máma.

Právě kvůli nim ale měla Lucie z filmu rozporuplné pocity. „Já jsem hlavně nehrála jejich mámu, ale holku, která je hlídá. Takže mi spíš měli vadit a to bylo strašný, protože za mnou chodili a objímali jsme se, a když byla klapka, tak jsem je musela od sebe odstrkovat. To mi bylo strašně líto a umírala jsem u toho!“ povzdechla si Vondráčková.

Témata: Lucie Vondráčková film Perfect Kiss