Patricie Solaříková vytasila ŽHAVÉ FOTO: Můj zadek, moje pravidla!

Patricie Solaříková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. listopadu 2019 9:27

Patricie Solaříková v poslední době odhodila stud a na sociálních sítích sdílí jednu vyzývavou fotku za druhou. Tentokrát odložila plavky a šla se koupat "na Evu". Se zveřejněním fotografie si ale vůbec nebyla jistá.

Patricie Solaříková včera pořádně rozžhavila fanoušky na Instagramu fotkou, která už nasbírala přes 50 tisíc lajků. Někdejší hvězda Ulice je na ní úplně nahá. Kvůli snímku ale řešila jedno velké dilema, a tak se rozhodla lidem na sociální síti převyprávět celý příběh této fotografie.

Ta vznikla po sauně během koupání v jezírku, kam se prý chodí „jedině na Evu“. „Jde o to, že jsem tu fotku už jednou postla, čemuž předcházela konzultace s manželem, maminkou, pěti kamarádkama a mojí manažerkou. Všichni mi napsali, že je ta fotka moc hezká, ale ať se asi připravím na blbý kecy,“ prozradila herečka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Patricie Pagáčová (@patriciesolarikova), Lis 11, 2019 v 9:06 PST

„Tak jsem si řekla, že to hecnu a dám to tam... po 5 minutách jsem psychicky nevydržela a fotku smazala, protože jsem se bála, že tam bude miliarda komentů ve stylu ‚To nemáte zapotřebí‛, ‚o bych od Vás nečekala‛. Smazala jsem to ještě dřív, než to někdo stihl okomentovat hnusně. Není to u mě úplně běžná fotka, ale i já mám občas chuť dát něco hezkýho, jinýho, trochu sexy,“ přiznala.

Fotka ale na jejím Instagramu opět visí. Co se stalo? „Řekla jsem si, že je to celý absurdní, že se odmítám bát, dát si fotku na VLASTNÍ Instagram kvůli tomu, že mě lidi budou hejtit. Takže na to prdím! Můj Instáč, můj zadek, moje pravidla,“ vzkázala Solaříková.

Témata: Patricie Solaříková