Bolek Polívka: OSTRÁ SLOVA od vlastního syna!

Šašek a syn (foto: Jiří Salik Sláma) 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. listopadu 2019 18:52

Syn Bolka Polívky (70) a Chantal Poullain (63) Vladimír Polívka (30) po svých rodičích zdědil herecké nadání. Paradoxně ale se svým otcem příliš nehraje. A jak sám prozradil, ani nechce!

Pokud by se někdo domníval, že ho jeho slavní rodiče na herectví dobře nasměřovali, spletl by se. "Žádnou radu jsem vlastně nedostal, spíš varování... Jsou to rodiče, oni mají hlavně starost, než že by ze mě chtěli mít velkou hvězdu," přiznal Sedmičce.

Polívka mladší hraje po boku svého otce v představení Šašek a syn v Divadle Bolka Polívky v Brně. Před kamerou si zahráli prakticky jen v pohádce Řachanda a v komedii Ženy v běhu.

Proč spolu ve filmech ale nehrají častěji? Především proto že Vladimír nechce. "Muselo by to být tematicky velmi specifické, protože naše spojení by muselo být opodstatněné něčím opravdu důležitým pro nás oba. Já už jsem odmítl několik věcí, jelikož tam nebyl žádný význam," přiznal.

"Kdyby byl film o tom, že on bude starý komunista a já mladý člověk, demokrat - a vlastně se mu budu snažit něco dobrého vysvětlit nebo naopak -, tak to si myslím, že by byl krásný film. A vzali bychom to oba rádi," dodal pro Sedmičku.

Témata: Boleslav Polívka Vladimír Polívka