Karel Gott (†80): ZÁSADNÍ ŽIVOTNÍ KROK před smrtí!

Karel Gott zemřel: Pieta u jeho domu Nad Bertramnkou (5. října 2019) 12

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. listopadu 2019 13:59 | Aktualizováno: 11. listopadu 2019 22:04

Zpěvák Milan Drobný měl v posledních letech se svým kolegou z branže Karlem Gottem rozepře. Po smrti Mistra ale přiznal, že Gott je pro něj hrdina, který se před smrtí dal na víru, a hovoří o něm jen v dobrém.

Drobný tvrdí, že jeho vyjádření týkající se Gottovy rodiny i samotného Karla, která prezentovala média, jsou vytržená z kontextu. "Kdyby to napsal někdo normálně, jak to já vyprávím, tak neřeknu... Ale oni to napíšou, jako by chtěli člověku ublížit," řekl Sedmičce.

Dodal, že Gott je pro něj hrdina, díky tomu, že dobrovolně upustil od léčby akutní leukemie. Musel totiž vědět, že bez léčby zemře.

"Já si myslím, a to musím říct, jak všichni opakují, že Karel byl ten nejlepší zpěvák - to všichni víme. Ale tímhle, jestli se takhle rozhodl, je ještě ke všemu hrdina," řekl.

Dodal, že by na jeho místě jednal stejně, protože by nechtěl trpět. "Určitě věděl, co dělá. Navíc si myslím, že s tím byl smířený, jelikož se dal na víru, nechal si číst z Bible... Asi už viděl ten pokojný život někde jinde," dodal pro Sedmičku.

Témata: Karel Gott Milan Drobný