Lucie Bílá u toho chyběla: Její svalovec Radek je MISTR SVĚTA!

Lucie Bílá a Radek Filipi 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. listopadu 2019 11:20

Prvotřídní senzace se o uplynulém víkendu odehrála v Brazílii a informace o ní doputovala až do Otvovic za Lucií Bílou. Její partner Radek Filipi se v jihoamerické zemi účastnil mistrovství světa siláků. Jak dopadl?

Jak vás stars24.cz informoval minulý týden, svalovec Radek Filipi v těchto dnech opustil svou partnerku Lucii Bílou, aby se vydal za svým snem účastnit se mistrovství světa siláků, které se konalo v exotické Brazílii. Populární zpěvačka jej sice kvůli pracovním závazkům nemohla doprovázet, přesto se snažila s ním být stále v kontaktu.

Z první ruky se proto dozvěděla velkou a poměrně překvapivou zprávu. Během telefonního hovoru s Radkem zjistila, že v soutěži zvítězil. „Holky, ten můj chlap vyhrál. To není možný,“ nevěřícně reaguje Bílá na záběrech, které zveřejnila na svém instagramovém profilu.

Pak ještě sdílela fotografii svého svalnatého přítele se zlatou medailí na krku. „Jsem na tebe moc pyšná, lásko moje,“ napsala zpěvačka, která Filipiho podporovala alespoň na dálku. Na místě se mohl silák spolehnout na podporu jiného člena rodiny.

Bílá s ním do jihoamerické země poslala jako doprovod svého syna Filipa, který Radkovi evidentně přinesl štěstí. Filipi se stal mistrem světa v tzv. bench-pressu, při kterém se zvedá velká činka v lehu na zádech na lavici.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi