Hana Krampolová: Je to s ní k zbláznění! Už dostala ULTIMÁTUM!

Hana Krampolová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. listopadu 2019 8:49 | Aktualizováno: 12. listopadu 2019 10:59

Hana Krampolová se v pátek konečně dočkala propuštění z léčebny, kde se pod dohledem odborníků léčila především ze závislosti na cigaretách. Od manžela Jiřího Krampola už ale dostala jasné ultimátum.

Jak už vás stars24.cz informoval, Hanu Krampolovou koncem minulého týdne po několika měsících propustili z léčebny domů. Dle serveru blesk.cz tam už dostala od svého manžela Jiřího Krampola ultimátum – starat se o sebe musí ona sama, jinak bude zle!

„Hodně jsem o všem přemýšlel. Budu se snažit, aby pořád měla nějaký program. Nesmí zůstávat sama doma, to je pak fakt k zbláznění,“ řekl webu známý bavič, který nezapomněl poděkovat zdravotníkům, že jeho ženu zbavili závislosti. Víra, že to tak zůstane, mu nechybí, kontrolovat ji ale nehodlá.

Hanka přitom dříve vykouřila několik krabiček denně, zásluhou léčby omezila počet na šest „kusovek“. Ona sama také věří, že nad neřestí vyhrála, což dokumentuje těmito slovy. „Večer už vůbec na cigarety nemám chuť. Omezím to, poslední si dám tak ve tři!“ prozradila serveru.

Po návratu domů se těšila do vany, ale také na svou jorkšírku, kterou měla v péči veterinářka. „Už se nemůžu dočkat, až si vyzvedneme Žanynku. Byla jsem ji navštívit při jedné vycházce. Nezapomněla na mě!“ potěšilo Krampolovou.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol