Ivana Gottová: Zastala se jí kamarádka! DROBNÝ TO SCHYTAL!

Milan Drobný, český zpěvák a producent 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. listopadu 2019 8:23 | Aktualizováno: 12. listopadu 2019 9:28

Ivana Gottová právě neprožívá zrovna nejjednodušší období, občas se ale i ona dozví něco, co jí povzbudí. Třeba, že se jí zastala dobrá kamarádka ve sporu se zpěvákem Milanem Drobným, který manželku Karla Gotta mnohokrát kritizoval.

Milan Drobný neměl s rodinou zpěváka Karla Gotta (†80), který byl jeho dlouholetým kamarádem, v poslední době nejlepší vztahy. Nelichotivě se vyjadřoval především na adresu jeho manželky Ivany, která ho po smrti svého muže beztak pozvala na zádušní mši. I proto teď Drobný mluví poněkud smířlivěji.

„Některé věci jsme si vyříkali a já jsem od nich odcházel absolutně v pohodě. Po té návštěvě vyšlo něco v tisku, ale opět úplně zkresleně,“ prozradil webu sedmicka.tyden.cz. „Já už k tomu nemám co říct. Myslím si, že ona si prožila také svoje,“ doplnil vzápětí.

Drobný zároveň přiznal, že obdržel dopis od Anety Stolzové, tiskové mluvčí a kamarádky Ivany Gottové. „Včera jsem dostal od paní Stolzové osobní dopis, kde mi píše, proč se o Gottových stále bavím. Já přitom té rodině přeju jenom to nejlepší,“ vzkazuje zpěvák.

Ten také opět zopakoval, že kamaráda Gotta obdivuje za to, jak se v závěru s nemocí vypořádal. „Já si myslím, a to musím říct, jak všichni opakují, že Karel byl ten nejlepší zpěvák – to všichni víme. Ale tímhle, jestli se takhle rozhodl, je ještě ke všemu hrdina,“ dodal Drobný.

Témata: Ivana Gottová Milan Drobný Karel Gott