Ewa Farna: Dojemné chvíle… Chtěla jen vidět mámu!

Ewa Farna 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. listopadu 2019 17:01

Ewa Farna se opět rozpovídala o svém soukromí, které si celkem pečlivě střeží. Teď prozradila, proč fanouškům dlouho tajila informaci, že je těhotná. Celé to souvisí s její maminkou.

Ewa Farna se v červnu stala maminkou malého syna Artura, od té doby stíhá kromě rodičovských povinností i ty pracovní. Do této kategorie spadá i rozhovor, který poskytla rádiu Evropa 2. Ten se však týkal nejenom hudby, ale i nového životního dobrodružství s malým chlapcem.

Lidé možná zpěvačku mají za tajnůstkářku, ona sama se tak ale nevnímá. Poslední intimní zážitky si ovšem chtěla nechat pro sebe, manžela, rodinu a kamarády. Až na závěr se o ně toužila podělit i s fanoušky. Utajené těhotenství vysvětlila následovně.

„Já jsem vlastně jenom chtěla vidět svou mámu, když jí říkám ‚budeš babička‘. Ty reakce by se už nikdy neopakovaly, kdybych to já zveřejnila na facebooku nebo by to otiskl nějaký novinář dřív, než bych jim to řekla já. Pro mě jsou to tak důležitý chvilky, že jsem o ně prostě jenom nechtěla přijít,“ řekla dle serveru blesk.cz ve vysílání rádia.

Tam se svěřila i s tím, jak ji nová životní etapa změnila. „Mateřství je tak strašně přirozený, že nemám pocit, že by mě to nějak omezovalo. Díky tomu, co mám kolem sebe za lidi, zvládáme i ty koncerty. Nemám pocit, že bych o něco přicházela, naopak se přede mnou otevřel nový rozměr,“ konstatovala Farna.

Témata: Ewa Farna