Matouš Ruml o StarDance: Marek Eben VŮBEC NIC NEVĚDĚL!

Matouš Ruml se svou taneční partnerkou 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. listopadu 2019 16:26

Matouš Ruml je jednou z hvězd letošního ročníku taneční soutěže StarDance. Sám o angažmá v něm věděl dříve než moderátor Marek Eben, který ho paradoxně učil tančit!

Ruml prozradil, jaký vliv má soutěž na jeho život. "Ještě před rokem jsem neměl ani Instagram. Založil jsem si ho jen kvůli divadlu, abych mohl propagovat naše představení. Teď mi počet fanoušků roste každým dílem a enormně! Já jsem ale instagramový amatér a teprve se s ním učím pracovat. Cítím čím dál větší zodpovědnost! Před StarDance jsem neměl ani šest tisíc fanoušků, a teď jich mám skoro devatenáct tisíc," přiznal pro Aha!

Svěřil se také, že s moderátorem StarDance Markem Ebenem natáčeli v létě štědrovečerní pohádku. Eben ale tehdy vůbec netušil, že v soutěži potká právě Rumla. "Já už jsem sice věděl, že ve StarDance budu, ale nesměl jsem to říct a Marek vůbec nic netušil!" uvedl.

Dodal, že Eben ho v pohádce jako princeznin rádce učil mimo jiné tančit menuet. "Nemuseli jsme na to mít dvouhodinový trénink. Ale základy menuetu, který pak v pohádce je, jsme nazkoušet museli. Však mi to taky Marek minulý týden v přímém přenosu připomněl. Říkal, že tančím dobře proto, že jsem měl dobré vedení," dodal herec.

Ruml a Natálie Otáhalová předvedli v sobotu vynikající výkon. Od poroty sklidili nejen uznání, ale i třikrát 10 bodů. V celkovém součtu si odnesli 38 bodů, což je zatím nejvíce v tomto ročníku.

Témata: Matouš Ruml StarDance