Tohle Jágr neuvidí rád! Jeho ex Kopřivová se vrací na místo činu!

Veronika Kopřivová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. listopadu 2019 16:10

Veronika Kopřivová se vrací na místo, kde žila s hokejistou Jaromírem Jágrem, s nímž se nedávno rozešla. Tentokrát však bere jako doprovod někoho úplně jiného, což nejspíš Jágra moc nepotěší.

Americkou Floridu si Veronika Kopřivová zamilovala, když žila s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem. Pohledná blondýnka tam ráda jezdí i poté, co se s olympijským vítězem rozešla. Namířeno tam má právě v těchto dnech a bere s sebou i doprovod.

K Jágrově nelibosti je jím Veroničin nový přítel Míra Dubovický. „Hurá, Florida volá! Já se tak těším, protože tentokrát to nebude jen o práci. Výlety, zábava, zážitky, láska, sdílení,“ napsala modelka na instagramu.

„Miroslav Dubovický si takový výlet přál a já jsem šťastná, že to Míňovi splním. Zároveň mi pomůže s prací, ještě ale neví, co ho čeká,“ prozradila Kopřivová, která na Floridě žila, když Jágr ještě hrál NHL za místní Pantery.

Teď tam má namířeno pouze na otočku se svým novým partnerem, s nímž si před odletem vyměňovala zamilované vzkazy. „Už jsem Ti říkal, že jsi nejkrásnější?“ ptal se Dubovický. „Jo, před chvilkou,“ odvětila Kopřivová.

Témata: Veronika Kopřivová Jaromír Jágr Miroslav Dubovický