Omluva Jiřímu Macháčkovi

Jiří Macháček a MIG 21

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. listopadu 2019 15:56

Server stars24.cz se omlouvá panu Jiřímu Macháčkovi za to, že tak jako řada dalších českých médií převzal a zveřejnil informaci o jeho údajném vztahu k hnutí ANO a k vedení MFFKV, která se ukázala jako nepravdivá. Server stars24.cz. se mu tímto omlouvá, bohužel jako jediný server v České republice.

Dne 1. 7. 2019 jsme na internetových stránkách dostupných pod doménovým jménem stars24.cz v sekci České celebrity uveřejnili článek s nadpisem "Jiří Macháček zuří festivalu ve Varech! Vedení poslal drsný vzkaz!", který obsahoval nepravdivé a neověřené tvrzení ve vztahu k Jiřímu Macháčkovi, tedy že "herec a zpěvák Jiří Macháček se pořádně rozlítil kvůli Mezinárodnímu filmovému festivalu v Kralových Varech.  Vadí mu na něm přítomnost hnutí ANO" a dále "Macháček nemůže vystát, že na festival dostalo pozvánku i vládní hnutí ANO," z čehož byl vyvozován negativní postoj pana Jiřího Macháčka k vedení Mezinárodního filmového festivalu Kralovy Vary.

V témže článku byly panu Jiřímu Macháčkovi nepravdivě a nesprávně přisuzovány výroky ve vztahu k přítomnosti některých zástupců politických stran na Mezinárodním filmovém festivalu Kralovy Vary a to tak, že měl uvést "Podle mě tady nemají co dělat! Co mají společného s filmem? Lidi z festivalu by se měli zamyslet," což pan Macháček neuvedl, tento názor nesděloval ani nezastává.

Skutečnosti, že jsme nepravdivé a neověřené informace zveřejnili, litujeme, a tímto se panu Jiřímu Macháčkovi omlouváme. 

Témata: Jiří Macháček