Ve StarDance vypadla Třeštíková! Při tanci úplně propadla!

StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. listopadu 2019 21:52

I dnešní sobotní večer patřil populární taneční soutěži StarDance. Představilo se v něm sedm párů, z nichž jeden na konci přímého přenosu soutěže definitivně opustil.

Moderátoři v úvodu uvítali všechny taneční páry ve složení biatlonistka Gabriela Koukalová a Martin Prágr, youtuber Karel Kovář (Kovy) a Veronika Lišková, spisovatelka Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský, herec Matouš Ruml a Natálie Otáhalová, herečka Veronika Kubařová a Dominik Vodička, rybář Jakub Vágner a Michaela Nováková, herečka a zpěvačka Tonya Graves a Michal Bureš, herec a režisér Miroslav Hanuš a Adriana Mašková.

V porotě opět zasedli taneční trenér a choreograf Jan Tománek, bývalý tanečník a bavič Richard Genzer, tanečnice a trenérka Tatiana Drexler, a porotce Zdeněk Chlopčík.

Jako první tančili herečka Veronika Kubařová a Dominik Vodička. Porota ocenila její optimismus a fanoušky a za jive, který nebyl bez chyb, jí udělila 31 bodů.

Youtuber Karel Kovář a Veronika Lišková zatančili quickstep, který porota pochválila a s přihlédnutím k tomu, že Kovy není profesionální tanečník, ocenila krásnými 34 body.

Vynikající výkon předvedli herec Matouš Ruml a Natálie Otáhalová. Od poroty sklidili nejen uznání, ale i třikrát 10 bodů. V celkovém součtu si odnesli 38 bodů.

Gabriela Koukalová a Martin Prágr obdrželi mírnou kritiku za držení těla, jejich výkon se ale jinak porotě líbil bez větších výhrad. Obdrželi za něj 32 bodů.

Dalším tanečním párem byli Miroslav Hanuš a Adriana Mašková. Porota ocenila především sólo výkon herce a udělila jim 34 bodů.

Rybář Jakub Vágner a Michaela Nováková obdrželi dávku kritiky kvůli krokům. Jejich výkon dnes večer nepatřil k nejlepším a obdrželi za něj pouze 28 bodů.

Spisovatelka Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský byli nejhorším párem večera. Porota nešetřila kritikou za jejich taneční styl a udělila jim pouhých 26 bodů.

Soutěž nakonec nepřekvapivě opustil pár, který dostal od poroty nejméně bodů. Se StarDance se rozloučili Radka Třeštíková a Tomáš Vořechovský.

Témata: StarDance