Dominika Gottová: Spásná dohoda s vdovou Ivanou?!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. listopadu 2019 14:18 | Aktualizováno: 11. listopadu 2019 22:06

Dominika Gottová věří, že z dědictví po zesnulém otci získá víc, než se předpokládá. Podle právníků má ovšem jednu jedinou naději. K úspěchu je nutné, aby našla společnou řeč s vdovou Ivanou Gottovou.

Dominika Gottová se nevzdává naděje, že pro sebe získá část dědictví po zesnulém tatínkovi Karlu Gottovi (†80). Už se jí ozval notář, ona má zařízenou právničku, která jí ve věci bude zastupovat.

V úspěch věří navzdory tomu, že s otcem podepsala dohodu, na jejímž základě se spolu vyrovnali už dávno před jeho smrtí. Právníci se ovšem zcela neshodnou, jaké to bude mít dopady. Podle některých pro Gottovu nejstarší dceru stále existuje šance. V čem přesně spočívá?

„Zrušit dohodu se zůstavitelem, který nežije, nejde. Může však uzavřít, po dohodě s nimi, dědickou dohodu s vdovou (Ivanou) a se všemi sestrami,“ cituje slovenský web pluska.sk slova právníka Michala Janíka pro Blesk.

Zároveň ovšem upozorňuje na to, že něco takového rozhodně nebude jednoduché. „Může to být složité, protože za nezletilé dcery bude rozhodovat soud a může to trvat,“ pojmenoval Janík možná úskalí. Tak uvidíme, jak to nakonec dopadne.

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová Karel Gott