Veronika Kopřivová: Takhle se chce Jágrova bývalka zbavit nálepky!

Veronika Kopřivová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. listopadu 2019 13:40 | Aktualizováno: 9. listopadu 2019 15:45

Veronika Kopřivová má i nadále mezi lidmi nálepku expřítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra, přestože od rozchodu uplynulo už několik měsíců. Modelka by se jí ráda zbavila. Jak toho chce dosáhnout?

Veroniku Kopřivovou proslavil vztah s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem. Sympatická blondýnka by se však nálepky jeho bývalky ráda zbavila. Uvědomuje si přitom, že nejjednodušší bude, když upozorní na svou práci.

Zvlášť když si díky ní může podle svých slov plnit sny. „V březnu jsem rozjela vlastní značku. Teď začnu chodit na tříměsíční návrhářský kurz, což byl vždycky můj sen. Na to se moc těším,“ prozradila super.cz.

„Dlouho jsem chtěla pracovat s oblečením. Řekla jsem si, že musím přestat o tom jen přemýšlet a vizualizovat si to v hlavě, ale začít pro to něco dělat,” dodala modelka, která oznámila rozchod s Jágrem letos na jaře.

Z toho se ale rychle oklepala a našla si nového partnera Miroslava Dubovického. Sympatický pár si nedávno pořídil společnou fotku uprostřed Prahy, což legendárního hokejistu nejspíš dost zabolelo.

Témata: Veronika Kopřivová