Leona Machálková: Detaily o PORODU V THAJSKU!

Machálková, Leona

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. listopadu 2019 12:55

Leona Machálková zavzpomínala na kontroverzní porod v thajském Bangkoku. Proč se k němu tehdy rozhodla?

Leona Machálková porodila v Bangkoku, kde tehdy otec jejího syna Bořek Šípek pracoval. "Vzhledem k tomu, že partner tehdy stavěl hotel v Bangkoku, tak to byl takový plán. Věděli jsme, že se syn narodí v lednu, a protože v Thajsku máme spoustu přátel, ať už Thajců nebo Čechů, nechali jsme si poradit, do které nemocnice máme jít," přiznala podle Sedmičky.

"V žádném případně bych neriskovala, kdybych měla nějakou sebemenší pochybnost nebo nedůvěru či skrytou obavu. Nikdy bych do toho nešla, kdybych cítila, že můžu ohrozit dítě nebo sebe samotnou. Naopak to bylo něco, na co jsem se těšila," dodala.

"Věděla jsem, že se můžu s důvěrou do Bangkoku rozjet a nikdy jsem toho nelitovala. Nemocnice byla pozitivně vyhlížející a péče tam byla jak po profesionální, tak po lidské stránce skvělá a moc ráda na to vzpomínám," popsala po letech své pocity.

Machálková podporuje charitativní organizaci Nedoklubko, jenž se podílí na prevenci předčasných porodů. Sama se ve svém nejbližším okolí ale s problematikou předčasného porodu zatím nesetkala.

Témata: Leona Machálková