Gabriela Koukalová: To už je snad prokletí… Zdraví trápí i parťáka!

Gabriela Koukalová (biatlonistka) 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. listopadu 2019 19:57

Gabriela Koukalová si tento týden musí připadat prokletá. Poté, co minulý týden ve StarDance zazářila, postihly zdravotní potíže jí a nakonec i jejího tanečního partnera Martina Prágra.

Jak už vás stars24.cz informoval, účast páru s biatlonistkou Gabrielou Koukalovou v zítřejší StarDance vážně ohrozily její zdravotní potíže. Teď ale vychází najevo, že v nejlepším rozložení není ani tanečník, který jí po parketu vodí.

„Pondělní tréninky musela úplně zrušit, ve středu na generálce si navíc se zády hnul její taneční partner Martin Prágr,“ prozradil serveru expres.cz manažer sportovkyně Václav Kořán.

Oba v týdnu chodili dvakrát denně na fyzioterapii a tréninky úplně odpískali. Taneční střevíce obuje Gabriela Koukalová až v sobotu. „Když jsme se bavili a já se ptal, jak by na stupnici od 1 do 10 ohodnotila to, jak ji palec bolí, řekla, že je to tak čtyřka, ale že doufá, že v sobotu to díky adrenalinu bude dvojka, to už by docela šlo,“ uvedl její spolupracovník.

„V nejkrajnějším případě přijde na řadu injekce, aby to nebolelo a dalo se to odtancovat. Gabča není zvyklá věci vzdávat, v sobotu tak určitě vystoupí,“ dodal Kořán.

Témata: Gabriela Soukalová StarDance