Dominika Gottová: Miliony z dědictví NA DOSAH?!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. listopadu 2019 18:36

Dominika Gottová si stále dělá naději, že dosáhne na miliony z dědictví po zesnulém otci, který počátkem října podlehl těžké nemoci. Právníci si ohledně toho vůbec neshodnou. Jak to tedy dopadne?

Dominika Gottová se nevzdává naděje, že pro sebe získá část dědictví po tatínkovi Karlu Gottovi (†80). Jelikož se s ním ale dohodla na vyrovnání již před smrtí a podepsala blíže neurčenou smlouvu, předpokládá se, že její šance na úspěch jsou mizivé.

Dnes se ale objevily informace, že Dominika přece jen ještě jistou naději má. Finský manžel Timo Tolkki už jí dokonce sehnal právničku ex offo, tedy přidělenou státem. Právě na jejím výkonu bude nejspíš dost záležet.

Server sip.denik.cz uvádí, že má Mistrova nejstarší dcera k milionům po tátovi opravdu blízko. Webem oslovený právník popsal, jaká je její situace v samotném procesu vyřízení pozůstalosti.

„Není zrovna obvyklé, aby se kdokoliv zříkal dědictví ještě před smrtí zůstavitele. Navíc, ze zákona je výlučným dědicem nejdřív potomek zesnulé osoby, a až po něm manžel či manželka,“ cituje server právníka. Tak uvidíme, jak to nakonec dopadne.  

Témata: Dominika Gottová