Godla ze seriálu Most!: Desítky exekucí… Šidil i ČT!

Zdeněk Godla 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. listopadu 2019 16:15

Zdeněk Godla si po úspěchu v seriálu Most! může konečně vydělávat jako herec na plný úvazek, z minulosti si však nese těžké břímě v podobě řady exekucí. Podle všeho šidil i samotnou Českou televizi, díky které se proslavil.

Herce Zdeňka Godlu proslavila role popeláře Franty v úspěšném seriálu Most! z produkce České televize. Díky němu dostal další role, např. v nekonečném seriálu konkurenční stanice s názvem Ordinace v růžové zahradě.

Herec, na kterého jsou v současnosti vedeny desítky exekucí za více než milion korun, využívá vydělané peníze k umoření dluhů. „Vše je na dobré cestě,“ prozradil podle serveru blesk.cz s tím, že mu bylo schválenou oddlužení.

Paradoxní ovšem je, že instituci, která mu tak pomohla, tedy Českou televizi, Godla šidil. Podle zjištění zmíněného serveru totiž neplatil koncesionářské poplatky. Z Kavčích hor měl přitom za seriál obdržet více než 200 tisíc korun.

V době natáčení navíc neprávem pobíral dávky v nezaměstnanosti. To ale celé hodil na svou ženu. „To je taky možný, ale já to nevím. Já jsem tam nebyl. Tam byla manželka a měla to asi nahlásit do osmi dnů, jenže ona to nevěděla, tak to nenahlásila. A proto to asi vzniklo,“ vysvětlil Godla.

Témata: Zdeněk Godla