Těhotná Marie Doležalová: Poprvé ukázala bříško!

Marie Doležalová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. listopadu 2019 14:25

Herečka Marie Doležalová tento týden oznámila, že se s partnerem Markem Zelinkou těší na druhé dítě. Někdejší vítězka StarDance už se i poprvé pochlubila těhotenským bříškem, které jí pomáhala důmyslně schovat jedna herecká kamarádka.

Jak vás stars24.cz informoval včera, herečka Marie Doležalová je opět těhotná. Přitom tak trochu drží basu s kolegyní Anetou Krejčíkovou, která má doma rovněž roční dítě a nedávno také oznámila druhé těhotenství. Obě dámy také spojuje snaha pracovat tak dlouho, jak to jen půjde.

Doležalová se dokonce pustila do náročné organizace vlastní akce s názvem Šansoniéra. „Nepopsatelné a neopakovatelné, a lítaly tam opravdové emoce, což jsem si strašně moc přála,“ popsala představení na sociální síti těm, kteří se nemohli dostavit.

Nastávající maminka si ovšem chválila ještě jednu věc. S výběrem oblečení jí pomohla kamarádka Nikol Kouklová, manželka herce Karla Heřmánka mladšího. Ta přitom musela vzít v potaz těhotenské bříško, které už se pomaličku rýsuje a ve kterém Doležalová nosí sourozence roční dcery Alfrédy.

„Je super, mít na sobě něco, co vás vystihuje, a Nikol to za mě vystihla daleko líp, než to umím já,“ vysekla někdejší vítězka StarDance poklonu své herecké kolegyni. O tom, že jí to náramně seklo, svědčí i komentáře příznivců pod příspěvkem.

Témata: Marie Doležalová Nikol Kouklová