Jiřina Bohdalová: Jedinečný pohled do soukromí!

Jiřina Bohdalová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. listopadu 2019 13:16 | Aktualizováno: 8. listopadu 2019 19:59

Jiřina Bohdalová si své soukromí bedlivě střeží, všechny hosty ale uhlídat nemůže. Právě jeden z nich, který za ní přišel s filmovou nabídkou, poskytl na sociální síti jedinečný pohled do jejího soukromí. To budete zírat!

Osmaosmdesátiletá legenda stříbrného plátna Jiřina Bohdalová nasbírala za desítky let trvající kariéru spoustu ocenění. Jedinečný pohled do soukromí, kde veškeré ceny schraňuje, se však jejím fanouškům naskytl až teď.

Za populární herečkou zavítal filmový producent Andrej Leca kvůli chystanému velkofilmu o slovenském politikovi Alexandru Dubčekovi. Bohdalová ho pustila dál a dokonce si s ním a ještě dalším mužem pořídila fotografii. V jejím pozadí jsou však vidět všechny sošky a trofeje.

Ve sbírce herecké hvězdy nechybí deset zrcadel TýTý, které obdržela za vítězství v kategorii Herečka roku, či Český lev za vydařené filmové výkony. U herečky doma bychom však našli i řadu fotek a obrazů – včetně díla z rukou samotného Mistra Karla Gotta (†80).

A jak popsal milé setkání sám producent? „Přivítala nás ve svém soukromí, udělala nám kafíčko a v jejím útulném příbytku jsme mluvili nejen o spolupráci, ale o životě všeobecně,“ cituje Lecova slova server ahaonline.cz.

Témata: Jiřina Bohdalová