Agáta Prachařová: Budu víc vtipná… Tohle ale nikdo nechápe!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. listopadu 2019 8:50

Agáta Prachařová má na sociální síti desítky tisíc fanoušků, které nechce zklamat. Nedávno proto slíbila, že se pokusí trochu změnit a být vtipnější. Příznivci ale pobavili něco, co si nejspíš za rámeček nedá.

Agáta Prachařová před pár dny dosáhla milníku 200 tisíc fanoušků na Instagramu a při té příležitosti jim slíbila, že se pokusí být o něco více vtipná. Zatím se jí to ale daří jinak, než podle všeho zamýšlela. Příznivci si totiž v posledních dnech dělají srandu na její účet.

Stačilo, aby rozvádějící se modelka na profilu zveřejnila fotky ze zákulisí focení na téma „Anděl s ďáblem v těle“. Terčem posměchu se stala „křídla“, která měla Agáta na sobě. „Ty křídla se nějak nepovedly,“ napsala jistá Ivon a rozpoutala velkou diskusi.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova), Lis 4, 2019 v 1:54 PST

Jiná fanynka odvětila, že se domnívá, že mají být obráceně. „Tak naopak by je snad Agi neměla… no vypadají fakt zle,“ konstatovala autorka prvního komentáře Ivon. Další se to pokusila rozumně vysvětlit. „Já myslím, že jsou obráceně schválně, když je to anděl s ďáblem v těle,“ vyslovila svůj názor uživatelka pod přezdívkou Jolie.

Tak jako tak, jedna z diskutujících dam nakonec Prachařovou uzemnila. „Agáta je příkladem toho, že i nehezká dívka se může poměrně dobře živit jako modelka,“ tvrdí Jana.

Témata: Agáta Hanychová